Watt Car in de Leeuwarder Courant

Door marc | 6 juni 2016

In 2007 brachten de Waddeneilanden een manifest uit. Hierin spraken de eilanden de ambitie uit om in 2020 zelfvoorzienend te zijn op het gebied van duurzame energie. Watt Car is op dit moment de belangrijkste pijler onder de verduurzaming van Terschelling.

Lees verder ...

Elektrische auto’s op Terschelling

Door marc | 10 maart 2016

Op Terschelling zijn vorige week de eerste elektrische auto’s afgeleverd. Het is de eerste groep auto’s, bedoeld voor een groter programma met elektrische deelauto’s voor de Terschellingers.

Lees verder ...

Trouw: Terschelling deelt elektrische auto

Door marc | 10 maart 2016

Op Terschelling delen eilanders én badgasten vanaf komende zomer honderd elektrische auto’s. Er rijden er nu vast 65 rond. Een enkele eilander heeft z’n eigen auto al verkocht.

Lees verder ...

Test met Nissan Leaf

Door marc | 1 maart 2016

Vorig jaar juni is de Nissan Leaf uitgebreid getest door auottesten.nl. Het verslag van deze test treft u hier aan.

Lees verder ...

Home › Autonieuws › Nissans Leaf bestormen Terschelling Nissans Leaf bestormen Terschelling

Door marc | 1 maart 2016

Terschelling is honderd Nissans Leaf rijker. De auto’s zijn onderdeel van een autodeelproject op het eiland, een initiatief van Watt Car. Alle inwoners van Terschelling kunnen gebruik maken van deze elektrische auto’s. Lees het gehele artikel in Auto Vandaag.

Lees verder ...

Artikel in Bright ideas

Door marc | 1 maart 2016

Wie deze zomer naar Terschelling gaat, kan voor de boodschappen in een elektrische Nissan Leaf stappen via een nieuw autodeelplan. Lees het hele artikel in Bright ideas.

Lees verder ...

Watt Car in het Nieuws

Over het duurzaamheidsproject op Terschelling zijn al vele publicaties verschenen in de Landelijk media. Hiernaast treft u overzicht van de belangrijkste nieuwsitems aan.

in het nieuws