Mobiel zijn op Terschelling? Dit zijn de mogelijkheden!

Terschelling bereik je normaalgesproken met de veerboot van Rederij Doeksen. Vanuit de haven van Harlingen varen verschillende veerboten naar Terschelling. De overtocht duurt met de normale boot twee uur en op deze boot kan je ook je eigen auto meenemen. De overtocht met de sneldienst is een stuk sneller en duurt maar drie kwartier.

Fiets

Terschelling hoor je natuurlijk op de fiets te verkennen. De zilte buitenlucht inademen en lekkere door de duinen trappen. Voor een paar euro per dag heb je al een fiets. Bekijk ons aanbod op www.fietsenopterschelling.nl

Auto

Natuurlijk kan je je eigen auto meenemen naar Terschelling. Dat kost per auto bijna 150 euro voor een retour (voor actuele tarieven bekijk dan de website van Rederij Doeksen).

WattCar

Niet je eigen auto meenemen, maar wel mobiel willen zijn? Pak dan een WattCar, een elektrische auto die je per minuut betaalt. Even helemaal klaar met fietsen, maar toch nog even “een dorpje verderop” willen kijken? De WattCar biedt je een geheel CO2 neutraal alternatief, zeker als het regent ;-). Tegenwoordig kan je ook profiteren van vaste tarieven middels een OnbeperktMobiel abonnement. Al voor 36 euro per dag maak je onbeperkt gebruik van WattCar op het eiland!

Bus

Natuurlijk kan je ook de bus pakken. Ze rijden regelmatig over het eiland, geheel elektrisch, dus ook de bus is een CO2 neutraal alternatief. Je bent echter wel gebonden aan de rijtijden. Een buskaartje koop je simpelweg bij de chauffeur van de bus.

Huifkar

Eens een keer wat anders? Bij Puur Terschelling kan je je laten vervoeren in huifkarren, arrensleeën, men-wagens, een trouwkoets of een loungekar met extra brede banken en zitzakken om lekker te relaxen. Even wat anders is ook weleens leuk natuurlijk!


WattCar - https://www.wattcar.nl/

WattCar OnbeperktMobiel - https://www.wattcar.nl/onbeperktmobiel/

Website Rederij Doeksen - https://www.rederij-doeksen.nl/

Fietsen op Terschelling: http://fietsenopterschelling.nl/

Puur Terschelling - https://puur-terschelling.nl/